Bukósisakok

Arai bukósisakok

A 40 éves múltra visszatekintő Japán cég méltán nevezhető a világ egyik vezető márkájának. A biztonság és komfort mellett elkötelezett gyártó termékei, letisztult formájukról könnyen felismerhetők. Az aerodinamikai adottságok minden sisak esetében páratlanok. Belső napszemüveget elhagyták a maximális védelem érdekében, sötét plexit viszont egy mozdulattal lehet a bukóra rakni. Komoly alternatíva, nem csak pályamotorosoknak!

Zárt sisakok 170.000 forinttól
Túra enduro sisakok 185.000 forinttól

SCHUBERTH bukósisakok

A világ legcsendesebb bukósisakjait gyártó német cég egyértelműen a prémium kategória legjava. Könnyű üvegszálas, vagy teljes karbon anyag felhasználású külső héja és többrétegű EPS-ének köszönhetően a legbiztonságosabb sisakok közt tartják számon. A belső anyagfelhasználásnál is ügyeltek az anyagok kidolgozottságára és minőségére, hogy a maximális védelem mellett, a komforttal is magasra pozícionálják a sisakot.

Felnyitható sisakok 102.400 forinttól
Zárt sisakok 85.050 forinttól
Nyitott sisakok 120.000 forinttól

Nolangroup​ bukósisakok

A termékcsalád 3 márkából áll, a belépő G-rexből, a középkategóriás Nolanból és a prémium kategóriás X-liteból.
A Nolan nyíltan nevezhető a középkategória egyik legjobb márkájának. A Lexan héjszerkezet kiemeli az egyszerű polikarbonát sisakok közül, míg a Clima Cool belső béléssel akár a prémium kategóriás sisakokkal is felveszi a versenyt komfortban. A világon egyedülállóan a felnyitható sisakok közül, 100%-os áll védelemmel rendelkezik egy esetleges baleset során. A termékcsalád 3 márkából áll, a belépő G-rexből, a középkategóriás Nolanból és a prémium kategóriás X-liteból.

Felnyitható sisakok 76.000 forinttól
Zárt sisakok 61.500 forinttól
Nyitott sisakok 68.500 forinttól
Crossover sisakok 67.000 forinttól

Shark bukósisakok

Az elmúlt 30 gyártási tapasztalatainak köszönhetően, a Francia cég a világ egyik vezető bukósisak márkája lett. Profi versenyzők által alapított brand, magas minőséget képvisel minden szegmensben. Előtérbe helyezik a biztonságot, de a komfortra is nagy hangsúlyt fektetnek.Minden igénynek megfelel a márka, legyen szó kezdő, újrakezdő, túra vagy sport motorosról.

Felnyitható sisakok 56.000 forinttól
Zárt sisakok 42.000 forinttól
Nyitott sisakok 56.000 forinttól
Crossover sisakok 84.000 forinttól

Caberg bukósisakok

A közel 30 éves múltra visszatekintő bergamói cég, a belépő és közép kategóriában jeleskedik. ABS, üvegszál és karbon anyagú héjuknak köszönhetően komoly alternatíva, akár felnyitható, akár zárt sisakra van szükség. 

Felnyitható sisakok 55.000 forinttól
Zárt sisakok 50.000 forinttól

AGV bukósisakok

Az AGV neve egybefort Valentino Rossiéval, nem véletlenül! A GP legenda nem éri be akármivel, a csúcsra tör, bukósisakjával is. Üvegszálas, teljes karbon vagy tri-kompozit (karbon/kevlár/üvegszál) bukósisakok képviselik a csúcs kategóriát, de a belépő kategóriában is jelen van az olasz gyártó, ABS bukósisakokkal.

Felnyitható sisakok 88.900 forinttól
Zárt sisakok 64.900 forinttól

Scorpion bukósisakok

Az amerikai gyártó jelen van a belépő kategóriától egészen a komoly versenysport bukósisakokig. Minden terméknél komoly hangsúlyt fektetnek a biztonságra és az innovatív, sportos vonalakra. A világon egyedülállóan alkalmazzák az EPS oldali pumpa rendszert, melynek köszönhetően a sisak fittingje még viseltesebb állapotban is tökéletes marad.

Felnyitható sisakok 114.900 forinttól
Zárt sisakok 39.900 forinttól

LS2 bukósisakok

Az LS2 a világ egyik legnagyobb bukósisak gyártója. Verhetetlen ár/érték arányú, innovatív termékei a független teszteken is rendre kiváló eredményeket mutatnak (SHARP teszt). Kiemelkedő dizájnja, precíz kidolgozása, versenyképes ára miatt az egész világon rendkívül sikeres márka. Termékkínálata messze versenytársai fölött jár – a legegyszerűbb robogó sisaktól a MotoGP-ben és Dakar-on használt verseny sisakig – minden motoros megtalálja igényének megfelelő sisakot kínálatunkban.

Felnyitható sisakok 43.700 forinttól
Zárt sisakok 22.900 forinttól

O'neil bukósisakok

A krossz termékek világában jól ismert márka bukósisakjai is komoly minőséget képviselnek. Könnyű, kényelmes viselet, antibakteriális belső bélés.

Krossz sisakok 39.900 forinttól

JET bukósisakok

Magyar tervezésű ABS bukósisakok a belépőkategória szerelmeseinek.

Felnyitható sisakok 44.900 forinttól
Zárt sisakok 19.900 forinttól
Nyitott sisakok 11.900 forinttól

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!