MT-09

Termék leírása:

Az eredeti MT-09 egy teljesen újfajta japán gép volt, amely valódi izgalmat és tiszta érzelmeket hozott vissza a motorkerékpározás világába. Több mint 50 000 európai motorost inspirált arra, hogy részt vegyen az egyre növekvő Hyper Naked mozgalomban. Most megérkezett a vadonatúj MT-09, és úgy építették meg, hogy átvezessen Japán sötét oldalára!

Technikai jellemzők:

Az ikon forradalma

A nagy kapacitású, 889 cm³-es EU5 szabványnak megfelelő CP3 motor alacsonyabb fordulatszámon nagyobb nyomatékot biztosít, így még nagyobb gyorsulást ér el és jobban kihasználja az útra átjutó erőt. A csúcstechnológiás, 6 tengelyes IMU szabályozza a kategóriájában legjobb elektronikus motorossegítő rendszereket, így a lehető legjobb irányítást élvezheted. A QSS szupergyors felfelé váltást és stabilabb visszaváltást tesz lehetővé.

A hajszálpontos kezelhetőség mellett az új modell kompakt alumínium vázzal, állítható felfüggesztéssel és szuperkönnyű kerekekkel rendelkezik. A két 298 mm-es első fék radiális főfékhenger egyetlen gombnyomással irányítható. A radikális következő generációs stílus és a tiszta, lefedés nélküli vázkialakítás garantálja, hogy az MT-09 a tökéletes Hyper Naked motorkerékpár.

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetésre csak március és augusztus között van lehetőség!