Bogota Drystar Jacket

Technikai jellemzők:

BOGOTA PRO / STELLA BOGOTA PRO Drystar JACKET

Az egész évszakban használható Bogotá Pro Drystar® kabátot úgy tervezték, hogy optimális védelmet, időjárási teljesítményt és kényelmet nyújtson. Az Alpinestars Drystar® membránját használja a 100% vízálló, és lélegző teljesítmény érdekében. A háromrétegű „behúzható bélés” rendszer lehetővé teszi, hogy a kabát a körülményekhez igazodjon, miközben gyorsan és egyszerűen használható. A Bogotá kiterjedt szellőzőpanelekkel rendelkezik a mellkason, a teljes háton és a karokon a hatékony szellőzés érdekében.

• a Drystar® bélés a kabát felett, és alatt is viselhető a valós gyakorlatiasság, és sokoldalúság érdekében. A Bogota Pro Drystar® kabát minden motorozási igényhez igazodik, és ideális az egész éves használathoz.
• Tech-Air® előkészített, így akár a Tech-Air® 5, vagy Tech-Air® 3 légzsákrendszerrel is használható.
• 100% GRS tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított nylon anyagok felhasználásával készült.
• A Bogotá Pro kiterjedt szellőzőpanelekkel rendelkezik a mellkason, a teljes háton és a karokon, egyedi karszellőzőszerkezettel, és széles hálós panellel a hatékony szellőzés érdekében bármilyen körülmények között.
• A mellkason és a karokon található közvetlen szellőzőpanelek egy kézzel is működtethetők a gyors és hatékony szellőzés érdekében útközben.
• 2. szintű CE Nucleon Flex Pro váll- és könyökprotektor az ütések elleni hatékony védelem érdekében.
• Az európai törvényi szabályozás szerint a CE-jelölés a termék forgalmazásának megfelelőségi követelménye. A következő szabványok érvényesek: Teljesen CE-tanúsítvánnyal rendelkező motoros ruha CE szerint – II. kategória EN17092 szabvány – AA osztály.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!