Bogota Pro Drystar Pant

Technikai jellemzők:

Az egész szezonban használható Bogotá Pro Drystar® 4 Seasons Pants nadrágot úgy tervezték, hogy optimális védelmet, időjárási teljesítményt és kényelmet biztosítson. Az Alpinestars Drystar® vízálló bélést használja, amely kiváló légáteresztő képességet, és kivételes nedves időjárási teljesítményt biztosít. A nadrág DWR (Durable Water Repellent) kezeléssel rendelkezik. Testreszabott, ergonomikus illeszkedéssel tervezték, hogy kényelmesen alkalmazkodjon minden motorozási mozdulathoz.

Jellemzők:

• A Bogotá Pro nadrág combjain nagy, közvetlen szellőzőpanelek találhatók a hatékony szellőzés érdekében változó időjárási körülmények között. Könnyű mikro ripstoppal és 600D poliszövet konstrukcióval a fokozott tartósság érdekében. Ezek a nadrágok Level 2 CE Nucleon Flex Pro térdprotektorral és Bio-Flex csípőprotektorokkal vannak felszerelve az ütések elleni hatékony védelem érdekében. Az egész évben használható nadrág bélést kalandmotorozáshoz tervezték. Vízálló Drystar® membránnal rendelkezik, amely a nadrágon belül, és a nadrág felett egyaránt viselhető.
• Az európai törvényi szabályozás szerint a CE-jelölés a termék forgalmazásának megfelelőségi követelménye. A következő szabványok érvényesek: Teljesen CE-tanúsítvánnyal rendelkező motorosruha a CE szerint – II. kategória EN17092 szabvány – AA osztály.
• A közvetlen szellőzőpanel egy kézzel is működtethető a gyors és hatékony szellőzés érdekében.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!