E2

Termék leírása:

Az új SCHUBERTH E2 állvédője dupla szellőzőnyílást kapott, a felső nyílás megelőzi a plexi párásodását hideg időben, az alsó szellőzés pedig további légáramlást biztosít extrém meleg időben. Az off road motorozással együtt jár a por, a sár és a rovarok. Annak érdekében, hogy semmi se juthasson a bukósisak belsejébe, az állvédő szellőzőnyílása cserélhető és mosható légszűrőt kapott. Továbbá a fej páratlan hatékonyságú hűtése érdekében kétállású felső szellőző és megnövelt légterelőbe integrált hátsó, kilépő nyílás biztosít kiváló légáramlást a legmegterhelőbb körülmények között is.
A szigorú OEKO-TEX® szabványnak megfelelő, csúcsminőségű, antibakteriális, olasz anyagból készül az E2 bélése is. A SCHUBERTH E2 tökéletes illeszkedést és így páratlan kényelmet biztosít bármilyen fejforma esetén a SCHUBERTH INDIVIDUAL PROGRAMBAN elérhető, a személyre szabást lehetővé tévő alternatív béléselemekkel.
Az új E2-t kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, három beépített antennával (FM-rádió, Bluetooth, Intercom) és a legújabb HD hangszórókkal hagyja el a gyártósort, így néhány mozdulattal üzembe helyezhető a Plug and Play rendszerű opciós modulok és a HD BOOM mikrofon behelyezésével. Az SC2 nevű SCHUBERTH kommunikáció a legújabb Sena 50 alapú Mesh rendszer, amely gyakorlatilag korlátlan számú felhasználó kapcsolódását teszi lehetővé Advanced Noise Control-lal biztosított minőségben két kilométeres távolságon belül.
2023-ban a SCHUBERTH E2 két dekorcsalád négy, illetve három színváltozatában, ezeken kívül pedig háromféle alapszínben lesz kapható. Kétféle héjméretben készül, összesen hétféle méretben XS(53) – 3XL(65), hogy a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot garantálja.

Technikai jellemzők:

A SCHUBERTH E2 a német márka második generációs kalandtúra sisakja és a második modell a SCHUBERTH kínálatában, amely a P/J dupla homologizáció és az új ECE 22.06 szabvány követelményeinek is megfelel. Az új E2 üvegszálas kompozit héja a megnövelt ütéselnyelő képesség és a tömeg minimalizálása érdekében a a SCHUBERTH szabadalmaztatott Direct Fibre Processing technológiával, szénszálas erősítéssel készül. A fejlesztés során a légellenállás és a vibráció minimalizálása érdekében kiemelt figyelem összpontosult a sild fejlesztésére, ahogy a tökéletes szellőzés elérése érdekében a szellőzőnyílásokra is. A SCHUBERTH az E2-vel többféle módon konfigurálható bukósisakot kínál a vásárlóinak. A sild azon túl, hogy három pozícióba könnyen állítható, nagyon egyszerűen le is vehető.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2022-ben!​