Első, hátsó futóművek típusspecifikusan (másolat)

Termék leírása:

Wilbers teleszkópok, rugóstagok,  személyre szabva

Wilbers kínálatában legalább húszféle rugóstagunk van, melyek mindegyike megfelel az egyéni elvárásoknak. Megszámlálhatatlan egyedi megoldásunk van a különbözőbbnél különbözőbb vásárlói igényekre. Minden egyes rugóstag elkészítése egyedi, mivel személyre szabottan készül a Wilbersnél extra díjszabás nélkül. Mindemellett jelentős szerepe van az egyedi beállításoknál a vezető testsúlyának és vezetési stílusának, ahogyan a versenypályán, túra közben, vagy terepmotorozásnál is. A Wilbersnél szinte minden termék a TÜV-nek (Műszaki minőségellenőrző egyesület) illetve az ABE-nak (általános működési engedély) megfelelően lett kifejlesztve. Az összes rugóstag 5 év garanciával érkezik a felhasználóhoz, ami garantálja a minőséget!

Wilbers Ecoline rugóstagok:

Minden esetben a felhasználó adatai alapján egyedileg készülnek el 5 év garanciával. A rugóelőfeszítés a gyártó által mellékelt körmöskulccsal állítható, csillapítás állítási lehetőségük nincs. A rugóstag fekete színű rugóval rendelhető alapáron, illetve felárral lehetőség van a RAL színskála alapján további színű rugókkal rendelni.

Ecoline rugóstagok 170.000.-Ft-tól

Wilbers Adjustline rugóstagok:

Minden esetben a felhasználó adatai alapján egyedileg készülnek el 5 év garanciával. A rugóelőfeszítés a gyártó által mellékelt körmöskulccsal állítható,  típustól függően 22 fokozatban állítható húzófokozat állítási lehetőséggel rendelkeznek, vagy 22 fokozatban állítható húzófokozat és 22 fokozatban állítható nyomófokozat állítási lehetőséggel rendelkeznek. A rugó kék, vagy fekete színben rendelhető alapáron,  illetve felárral lehetőség van a RAL színskála alapján további színű rugókkal rendelni. Az Adjustline rugóstagok esetében felárral rendelhető hidraulikus rugóelőfeszítés állítás, illetve mechanikusan állítható magasságállítási lehetőség is.

Adjustline rugóstagok 220.000.-Ft-tól

Wilbers első teleszkóp tuning

Egy első teleszkóp tuning magas számlája még nem garancia arra hogy a motorkerépár teleszkópja azt csinálja, amit ön elvár tőle. A Wilbers 20 éves tapasztalata viszont garancia arra, hogy kedvező áron nagyon magas színvonalú villa tuningot kap. Teszteljen minket és vegye igénybe az alábbi szolgáltatásaink egyikét:

Villa tuning az utcai motorozáshoz:

Azon vezetőknek ajánljuk, akik az utcai motorozáshoz megfelelő érzékenységű és karakterisztikájú villát szeretne. A villa átalakítás során a teljes villa szétszedésre és kitisztításra kerül, a becsúszó szárak állapotát ellenőrizzük, amennyiben szükséges a szárakat polírozzuk. Ezen kívül progresszív Wilbers villarugók kerülnek beépítésre és a villa modelljével legjobban harmonizáló Wilbers villaolajjal (2.4. Villaolajok) kerül feltöltésre a gyár által ajánlott optimális mennyiségben.

Villa tuning a versenypályákra:

Azok a motorosok, akik sokat tartózkodnak extrém tartományokban rászorulnak arra, hogy a motorukban lévő lehetőségeket a maximális mértékben használják ki. Ilyen esetekben a célirányos villatuning eredményeképpen jelentősen javíthatjuk a versenypályán elért köridőket. A versenypályán azonban a villa teljesen más igénybevételnek van kitéve, mint utcai motorozás során. Ez az oka annak, hogy a Wilbers külön motorkerékpár verseny tuning szolgáltatást nyújt. Ennek során a teljes villa szétszedésre és kitisztításra kerül, a becsúszó szárak állapotát ellenőrizzük, amennyiben szükséges a szárakat polírozzuk. Ezen kívül a motor típusának legjobban megfelelő speciális Wilbers villarugók kerülnek beépítésre és a teleszkópok Wilbers villaolajjal kerülnek feltöltésre. A villa beállítását továbbá új hézagoló betétek beillesztésével és a dugattyúk cseréjével finom hangolják.

Villa tuning a motocross és supermoto pályákra:

A motorkerékpár különböző területeken történő bevetése minden alkalommal egy más teleszkóp beállítást igényel. A Supermoto esetén az egyik cél, hogy a súlypont a földhöz közelebb kerüljön, amit a villa lerövidítésével érhetünk el. De vannak olyan esetek is, amikor több, vagy más jellegű csillapításra van szükség, vagy esetleg a nagy, közepes és kis sebességre különböző csillapítási karakterisztikát szeretnénk beállítani. Ilyenkor a csillapításért felelős patron rendszer módosítása szükséges. Mind a profi, mind az amatőr versenyzőnek szüksége van a teleszkóp egyéni beállítására, ami függ az adott pályától és az össztömegtől. A sport teleszkópok ilyen esetben kiváló minőségű lineáris Eibach, vagy Wilbers villarugókat kapnak. 

Komplett Wilbers teleszkópok személyre szabva

Egyedileg, személyre szabva készített komplett első teleszkóp pár 2 év garanciával.
A nyomó csillapítás 10 fokozatban, a húzó csillapítás 10 fokozatban állítható, 10mm rugóelőfeszítés állítás.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2022-ben!​