Első, hátsó futóművek típusspecifikusan (másolat)

Termék leírása:

Wilbers teleszkópok, rugóstagok,  személyre szabva

Wilbers kínálatában legalább húszféle rugóstagunk van, melyek mindegyike megfelel az egyéni elvárásoknak. Megszámlálhatatlan egyedi megoldásunk van a különbözőbbnél különbözőbb vásárlói igényekre. Minden egyes rugóstag elkészítése egyedi, mivel személyre szabottan készül a Wilbersnél extra díjszabás nélkül. Mindemellett jelentős szerepe van az egyedi beállításoknál a vezető testsúlyának és vezetési stílusának, ahogyan a versenypályán, túra közben, vagy terepmotorozásnál is. A Wilbersnél szinte minden termék a TÜV-nek (Műszaki minőségellenőrző egyesület) illetve az ABE-nak (általános működési engedély) megfelelően lett kifejlesztve. Az összes rugóstag 5 év garanciával érkezik a felhasználóhoz, ami garantálja a minőséget!

Wilbers Ecoline rugóstagok:

Minden esetben a felhasználó adatai alapján egyedileg készülnek el 5 év garanciával. A rugóelőfeszítés a gyártó által mellékelt körmöskulccsal állítható, csillapítás állítási lehetőségük nincs. A rugóstag fekete színű rugóval rendelhető alapáron, illetve felárral lehetőség van a RAL színskála alapján további színű rugókkal rendelni.

Ecoline rugóstagok 170.000.-Ft-tól

Wilbers Adjustline rugóstagok:

Minden esetben a felhasználó adatai alapján egyedileg készülnek el 5 év garanciával. A rugóelőfeszítés a gyártó által mellékelt körmöskulccsal állítható,  típustól függően 22 fokozatban állítható húzófokozat állítási lehetőséggel rendelkeznek, vagy 22 fokozatban állítható húzófokozat és 22 fokozatban állítható nyomófokozat állítási lehetőséggel rendelkeznek. A rugó kék, vagy fekete színben rendelhető alapáron,  illetve felárral lehetőség van a RAL színskála alapján további színű rugókkal rendelni. Az Adjustline rugóstagok esetében felárral rendelhető hidraulikus rugóelőfeszítés állítás, illetve mechanikusan állítható magasságállítási lehetőség is.

Adjustline rugóstagok 220.000.-Ft-tól

Wilbers első teleszkóp tuning

Egy első teleszkóp tuning magas számlája még nem garancia arra hogy a motorkerépár teleszkópja azt csinálja, amit ön elvár tőle. A Wilbers 20 éves tapasztalata viszont garancia arra, hogy kedvező áron nagyon magas színvonalú villa tuningot kap. Teszteljen minket és vegye igénybe az alábbi szolgáltatásaink egyikét:

Villa tuning az utcai motorozáshoz:

Azon vezetőknek ajánljuk, akik az utcai motorozáshoz megfelelő érzékenységű és karakterisztikájú villát szeretne. A villa átalakítás során a teljes villa szétszedésre és kitisztításra kerül, a becsúszó szárak állapotát ellenőrizzük, amennyiben szükséges a szárakat polírozzuk. Ezen kívül progresszív Wilbers villarugók kerülnek beépítésre és a villa modelljével legjobban harmonizáló Wilbers villaolajjal (2.4. Villaolajok) kerül feltöltésre a gyár által ajánlott optimális mennyiségben.

Villa tuning a versenypályákra:

Azok a motorosok, akik sokat tartózkodnak extrém tartományokban rászorulnak arra, hogy a motorukban lévő lehetőségeket a maximális mértékben használják ki. Ilyen esetekben a célirányos villatuning eredményeképpen jelentősen javíthatjuk a versenypályán elért köridőket. A versenypályán azonban a villa teljesen más igénybevételnek van kitéve, mint utcai motorozás során. Ez az oka annak, hogy a Wilbers külön motorkerékpár verseny tuning szolgáltatást nyújt. Ennek során a teljes villa szétszedésre és kitisztításra kerül, a becsúszó szárak állapotát ellenőrizzük, amennyiben szükséges a szárakat polírozzuk. Ezen kívül a motor típusának legjobban megfelelő speciális Wilbers villarugók kerülnek beépítésre és a teleszkópok Wilbers villaolajjal kerülnek feltöltésre. A villa beállítását továbbá új hézagoló betétek beillesztésével és a dugattyúk cseréjével finom hangolják.

Villa tuning a motocross és supermoto pályákra:

A motorkerékpár különböző területeken történő bevetése minden alkalommal egy más teleszkóp beállítást igényel. A Supermoto esetén az egyik cél, hogy a súlypont a földhöz közelebb kerüljön, amit a villa lerövidítésével érhetünk el. De vannak olyan esetek is, amikor több, vagy más jellegű csillapításra van szükség, vagy esetleg a nagy, közepes és kis sebességre különböző csillapítási karakterisztikát szeretnénk beállítani. Ilyenkor a csillapításért felelős patron rendszer módosítása szükséges. Mind a profi, mind az amatőr versenyzőnek szüksége van a teleszkóp egyéni beállítására, ami függ az adott pályától és az össztömegtől. A sport teleszkópok ilyen esetben kiváló minőségű lineáris Eibach, vagy Wilbers villarugókat kapnak. 

Komplett Wilbers teleszkópok személyre szabva

Egyedileg, személyre szabva készített komplett első teleszkóp pár 2 év garanciával.
A nyomó csillapítás 10 fokozatban, a húzó csillapítás 10 fokozatban állítható, 10mm rugóelőfeszítés állítás.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!