MT-07 Pure

Technikai jellemzők:

Tiszta vezetési élmény

Amint beindítod a 690 cm³-es CP2 motort, azonnal tudni fogod, hogy itt valami rendkívüli vár rád. A Yamaha keresztsíkú főtengelymegoldását alkalmazó erőforrás páratlan gyújtási sorrendje nagy és lineáris nyomatékot biztosít az élményszerű gyorsuláshoz – a kipufogó lüktetése pedig tökéletes zenei aláfestés minden motorozáshoz.

Természetes ergonómiája az MT-07 Pure-t minden motoros számára ideális választássá teszi – kompakt méreteinek köszönhetően ez a rendkívül népszerű Hyper Naked az egyik legmozgékonyabb motor, bármilyen közlekedési szituációban. Izgalmas vezetni, és mindenki figyelmét magára vonja – ez az a motor, amiben minden megvan, amire vágytál. Sőt, még annál is több.

MT-07 Pure

Az MT-07 Pure több okból is nagyon különleges motorkerékpár. Mindenekelőtt ez az agilis Hyper Naked úgy készült, hogy maximális izgalmat és érzelmet nyújtson minden utazás során. Az MT a Masters of Torque rövidítése, és ha csak egyszer is megtapasztaltad a 690 köbcentis CP2 motor azonnali reakcióját, megérted, miért ez a motor volt a legkelendőbb az elmúlt évtizedben.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!