MT-09 SP

Termék leírása:

Japán sötét oldala soha nem alszik. Ez az inspiráció minden Yamaha MT mögött. És az exkluzív MT-09 SP a legújabb remekmű, amely előbújik a sötétségből. Az exkluzív R1M ihlette színekkel, valamint a prémium felfüggesztéssel és sebességtartóval a tökéletes 3 hengeres Hyper Naked készen áll rá, hogy inspiráljon és izgalomba hozzon.

Technikai jellemzők:

Győzd le a sötétséget

A 889 cm³-es EU5 CP3 motor még lineárisabb nyomatékot biztosít alacsonyabb fordulatszámon a lenyűgöző gyorsulás érdekében – míg az R1 típusú 6 tengelyes IMU és a dőlésérzékeny elektronikus motorossegítő rendszer segít az irányításban nedves és száraz időben is. A teljesen állítható 41 mm-es első villákkal és a magas specifikációjú Öhlins hátsó lengéscsillapítóval a teljesen új váz egyedibb, mint valaha.

Az exkluzív Icon Performance színek mellett az MT-09 SP speciális, dupla öltéssel varrott üléssel rendelkezik a tökéletes illeszkedés érdekében – és az eloxált, szálcsiszolt alumínium lengőkar, az eloxált fekete kormányrúd és karok, valamint az átlátszó, füstszínű fékfolyadéktartályok emelik ki a modell prémium megjelenését és hangulatát.

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetésre csak március és augusztus között van lehetőség!