SP-8 V3

Technikai jellemzők:

Rendkívül kopásálló kecskebőrből és szintetikus bőrből készült, ezáltal magas szintű védelmet nyújt. Az előre megformált ujjszerkezettel, tépőzáras mandzsettazárral és új, anatómiailag profilozott markolatbetéttel rendelkezik tenyéren és a hüvelykujjon. Ez a kesztyű biztonságos és személyre szabott teljesítményt nyújt, valamint magas szintű mozgást és kényelmet biztosít. Az AirFlow változat rendkívül jól szellőzik a stratégiailag elhelyezett textilbetéteknek és a bőr perforációjának köszönhetően.
Jellemzők:
• A prémium minőségű kecskebőrből és szintetikus bőrből készült konstrukció kényelmes, tartós, és kiváló kopásállóságot biztosít.
• Meghosszabbított mandzsetta a nagyobb fedésért, integrált zárással a biztonságos használat érdekében.
• Az innovatív mikroszálas, és PU markolatbetét stratégiailag helyezkedik el a tenyéren, és a hüvelykujjon a kiváló fogástartás érdekében.
• Az Alpinestars exkluzív, ergonómikus, tenyér és hüvelykujj közötti sztreccsbetétje a kéz mozgásának megnövelt tartományátszolgálja, és nagyobb érzékenységet kínál a motor vezérlőinek kezelése közben.
• Prémium minőségű szintetikus velúr tenyérrel, és támasztó merevítéssel a fogás, az irányítás és a tartósság érdekében.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!