SRL

Termék leírása:

Shoei SRL 2 Kommunikáció Neotec 2, GT-Air 2 és J-Cruise 2 Bukósisakokhoz
Motoros bluetooth kommunikációs rendszer a Shoei GT-Air 2 és J-Cruise 2 bukósisakokhoz.
A készlet tartalmazza a zárt GT-Air 2, a felnyitható Neotec 2, valamint a nyitott J-Cruise 2 sisakba szerelhető fix ill. gégecsöves mikrofont is.
Karcsú, könnyen beépíthető kommunikációs rendszer, kifejezetten az új Shoei GT-Air 2, neotec 2 és a J-Cruise 2 sisakodhoz kifejlesztve. Csatlakozz vele akár 8 motoros társadhoz, hallgasd kedvenc zenédet vagy a GPS navigációs rendszer utasításait, a Shoei SRL-el minden egyszerű..Emeld magasabb szintre a motorozási élményt a Shoei SRL kommunikációs rendszerrel.
Kizárólag a Shoei GT-Air 2, Neotec 2 és J-Cruise 2 típusú bukósisakok számára készült.
Optimális integráció.

Technikai jellemzők:

A Sena és a Shoei által közösen tervezett SRL egy kifejezetten a Shoei GT-Air 2, Neotec 2 és J-Cruise 2 sisakokra szabott kommunikációs rendszer (a vadonatúj GT-Air 2, a rendkívül népszerű GT-Air zárt bukósisak korszerűsített változata, a J-Cruise 2 a korábbi J-Cruise nyitott sisak utódja). Az SRL gyakorlatilag észrevehetetlen a sisak külső oldalán, és egyszerű 3-gombos vezérléssel működik.
A kommunikáció a mi erősségünk!
Maradj kapcsolatban bárhol és bármikor.
A kettős Bluetooth chip lehetővé tesz akár 8 intercom csatlakozást, valamint egyszerre hallgathatod kedvenc zenéidet és beszélhetsz a barátaiddal az Intercom segítségével, az Audio Multitasking használatával. Amikor hang érkezik az Intercomon keresztül, a zene hangereje automatikusan lecsökken, majd a beszélgetés végén ugyanígy visszatér a normál hangerőre. Egyszerűen párosítsd az SRL-t az okostelefonoddal a zenék közvetítéséhez, a GPS-utasítások meghallgatásához, és fogadj vagy kezdeményezz telefonhívásokat.
Az SRL mindent megtesz..
Egy lehetőség, hogy mindig a helyes utat válaszd.
Tapasztald meg az élményt, amit az SRL rengeteg funkciójával kínál neked. Az univerzális és a csoport Intercom funkciók mellett, az SRL zenei megosztást és a Sena Advanced Noise Control technológiáját kínálja. Az intelligens hangerő szabályozza a zene hangerejét, ha a sisakon kívüli környezet változik a szélzaj vagy a megnövelt sebesség miatt. A beépített FM rádióval egyszerűen kereshetsz új csatornákat és rögzítheted kedvenceidet.
Sokoldalú csatlakozási lehetőség, sokoldalú felhasználásra
Maradj kapcsolatban és vedd kezedbe az irányítást a Sena Smartphone alkalmazással.
Az SRL összekapcsolása a Sena Smartphone App alkalmazással (iPhone és Android) lehetővé teszi az eszköz beállításainak konfigurálását és a gyors útmutató elérését egyetlen gombnyomással. Az SRL könnyedén csatlakozik a Sena RideConnected alkalmazáshoz, amellyel korlátlan mennyiségű motorossal kommunikálhatsz, korlátlan távolságban, mindaddig, amíg mobilinternet hálózathoz

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!