TechAir 10

Technikai jellemzők:

A Tech-Air® 10 motoros légzsák a legújabb innovatív autonóm légzsák, amely csatlakozik az Alpinestars Tech-Air® családjához, amely magában foglalja a Tech-Air® Race, a Tech-Air® Street és a Tech-Air® 5 elektronikus légzsákrendszereket.

• A távoli vezeték nélküli LED-kijelző jelzi a légzsák működési állapotát.
• A beépített, tanúsítvánnyal rendelkező lítium-ion akkumulátor akkumulátorának élettartama 24 óra motorozási idő.
• A világ legjobb MotoGP-versenyzőivel és az Alpinestars vásárlóival folytatott több éves kutatás eredményeként több millió kilométer és több ezer ütközés adatait elemezték az intelligens ütközésészlelő algoritmus folyamatos fejlesztése érdekében.
• A Tech-Air® 10 rendszer használata rendkívül egyszerű; csak cipzározza fel az elejét, és zárja össze hasrészen a tépőzárat a légzsákrendszer aktiválásához, és már indulhat is. A belső öv automatikusan aktiválja a rendszert, amint be van rögzítve és rögzítve.
• Verseny módban a Tech-Air® 10 rendszer csak akkor aktív, ha körülbelül 60 km/h (37 mph) felett halad legalább 10 másodpercig. Az aktiválás előtt, vagy ha a motoros sebessége legalább 10 másodpercig folyamatosan e sebesség alá csökken, a rendszer kikapcsol. Ez a Tech-Air® 10 légzsákrendszer szokásos viselkedése Verseny üzemmódban, mivel normális a gyors leállás és indulás olyan helyzetekben, amikor a motoros nem akarja kikapcsolni a légzsákot. Ilyen körülmények között a vezető számára biztonságosabb, ha a rendszer automatikusan kikapcsolja a légzsákot, hogy elkerülje a légzsák nem kívánt kioldását.
• A távoli vezeték nélküli LED-kijelző a motoros karjára helyezhető, így könnyen ellenőrizhető a rendszer állapota. A LED-kijelző a kerékpárra is rögzíthető, a versenyző preferenciáitól függően.
• A Tech-Air® 10 rendszernek körülbelül 4 órára van szüksége a lemerült akkumulátor újratöltéséhez a mellékelt USB-töltővel. A teljesen feltöltött akkumulátor körülbelül 24 órás használatot biztosít. Ha korlátozott idő áll rendelkezésre, az akkumulátor körülbelül 1 órás töltése körülbelül 6 óra használatot biztosít.
• Maga a légzsák légáteresztő, légcsatornákkal és perforált hátsó zónával tervezték, amelyek légáramlást biztosítanak a vezető kényelmének javítása érdekében.
• A Tech-Air® 10 System Base Layer kézzel mosható.
• A Tech-Air® 10 teljes tömege (rendszer és alapréteg) 2,390 g közepes méretű.
• A Tech-Air® 10 pálya- és közúti használatra készült, és használható mind a RACE, mind a STREET Riding móddal, amelyek speciális mesterséges intelligencia ütközésérzékelő algoritmusokkal rendelkeznek. A RACE Riding módot csak zárt versenypályákon szabad használni, és semmilyen más típusú motorozáshoz nem szabad használni.
• A Tech-Air® alkalmazáshoz való Bluetooth-kapcsolat biztosítja a motorosok számára a légzsákrendszer működési állapotát, az akkumulátor állapotát és a MyRide utazási információkat.
• A Tech-Air® alkalmazáson keresztül a versenyzők frissíthetik a rendszer firmware-jét is, amikor új ütközésészlelő algoritmusok jelennek meg.
• A Tech-Air® 10 viselhető bármely Alpinestars Tech-Air® Ready vagy Tech-Air® kompatibilis bőrruha alatt, vagy bármely harmadik féltől származó bőrruha alatt, ahol a motoros mellkasának kerülete körül 4 cm, csípőjénél 2 cm-es szabad tér van.
• A motoros vállának, mellkasának, teljes hátának és csípőjének védelmére tervezett Tech-Air® 10 a jelenleg elérhető légzsákok közül a legátfogóbb védelmet nyújtja.
• A legmodernebb, hordható Tech-Air® 10 légzsákrendszer egy aktív elektronikus rendszerrel érkezik, amely 12 érzékelőt (3 triaxiális gyorsulásmérőt és 1 triaxiális giroszkópot) és ütközésérzékelő algoritmust tartalmaz, amely az AI segítségével pontosan figyeli, mikor kell ütközés esetén felfújni a légzsákot.
• Az ütközés elnyelése a légzsák viselése közben akár 95%-kal is csökkenti az ütközési erőt a passzív védőhöz képest. Kioldáskor a Tech-Air® 10 légzsákrendszer ugyanazt a védelmet nyújtja, mint a 18 gerincprotektor.
• A Tech-Air® 10 passzív CE Level 2 tanúsítvánnyal rendelkezik.
• Ütközéshelyzet észlelésekor, egy védőlégzsák lép működésbe, amely páratlan védelmet nyújt a motorosnak, maximum 40 ms-os felfúvódási idővel.

A Tech-Air® 10 rendszer légzsákkal rendelkezik, amely legfeljebb három felfújásra képes. Azonban minden egyes kioldás után, amikor a rendszert szervizbe veszik, a hivatalos Alpinestars Tech-Air® szervizközpont felfúvódási (nyomás) tesztet végez a légzsákon, hogy nem sérült-e meg a légzsák a kioldás során. Ha a nyomásteszt sikeres, megerősítve, hogy a légzsák nem sérült meg a kioldás során, a szerviz csak a patronok cseréjét jelenti. Ha a nyomástesztet nem sikerült teljesíteni, azt jelenti, hogy a légzsák a kioldás során megsérült, és a rendszer átesik a teljes körű szervizelésen, amely magában foglalja a patronok és a légzsák cseréjét. A harmadik kioldáskor a rendszer, kötelezően teljes körű szervizelésen esik át, a gázfúvók és a légzsák cseréjével. Ez a ciklus folytatódik, így a légzsák szervizelés után tovább használható.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!