TechAir3

Termék leírása:

Tech-Air 3:

Az Alpinestars legkönnyebb autonóm légzsákrendszere a Tech-Air® 3, motoros kabát felett, vagy alatt hordható, így hatékony és praktikus választás a túrázók, a városi ingázók számára.

Az Alpinestars ütközésérzékelő kioldó algoritmusát több millió kilométernyi menetadatokkal, és több ezer balesettel fejlesztették ki, és finomították, lehetővé téve a rendszer számára, hogy pontosan felmérje, mikor kell kioldani a légzsákot ütközés, vagy más veszélyes helyzet előtt. Abban az esetben, ha a Tech-Air® 3 ütközés kezdetét észleli, a rendszer 50 ezredmásodperc alatt felfújja a védőlégzsákot. Abban az esetben, ha a motorkerékpár közvetlenül ütközik egy másik járművel vagy akadállyal, a Tech-Air® 3 rendszer hatékony az „első ütközés*” során, ami azt jelenti, hogy a rendszer felfújódik, mielőtt nekiütközne annak a járműnek, vagy akadálynak, amelyhez a motorkerékpár ütközik. Az „első ütközés” tesztet a Dolomiticert Protokollnak megfelelően végezték, ahol a légzsákot 25 és 63 km/h közötti sebességtartományban tesztelték.

A vízálló fővázzal, valamint vízálló ECU-val, és elektronikával ellátott, vékony, önálló rendszer motoros kabát alatt is hordható, beleértve az Alpinestars Tech-Air® Ready kabátját, vagy bármilyen bőr- vagy textilkabátot, feltéve, ahol a kabátban elegendő hely van a légzsák felfúvódásához.

• A Tech-Air® 3 egy teljesen autonóm, aktív légzsákrendszer, és nincs szükség külső csatlakozásokra, vagy érzékelőkre a motorkerékpáron a rendszer működéséhez.
• A Tech-Air® 3 6 integrált érzékelőt (3 gyorsulásmérőt (1 triaxiális gyorsulásmérő) és 3 giroszkópot (1 triaxiális giroszkóp) foglal magában, hogy a legjobb ütközésfigyelő teljesítményt biztosítsa számos dinamikus vezetési szituációban, még megálláskor is.
• A Tech-Air® 3 légzsákrendszer automatikusan aktiválódik a mágneses cipzárral.
• A rendszer csomagolható kialakítása lehetővé teszi, hogy használaton kívül könnyen tárolható a hátizsákban vagy a motor ülése alatt.
• Stella, azaz női változatban is kapható, ergonómiailag tervezett női optimalizált illeszkedéssel.
• A Tech-Air® 3 átlós cipzárral rendelkezik, amely teljes mellkasi fedést biztosít, miközben elrejti a belső légzsákot is. A mágneses cipzáras záródást úgy tervezték, hogy megkönnyítse a használatát, és biztonságos zárási rendszert biztosítson a légzsáknak.
• Az elülső mellkason lévő LED kijelző jelzi a légzsák működési állapotát. A LED-kijelzőn egy haptikus riasztás is található, amely rezgéssel jelzi, hogy a rendszer élesítve van, és figyelmezteti a motorost, ha az akkumulátor lemerül.
• A Tech-Air® 3 magában foglalja az Alpinestars Pro 2nd Generation kompakt elektronikus vezérlőegységét (ECU), amely a belső Tech-Air® 3 mellény ECU zsebében található.
• A Bluetooth alacsony energiaigényű (BLE 5.0) kapcsolat a Tech-Air® alkalmazással lehetővé teszi a motorosok számára, hogy nyomon kövessék a rendszer működési állapotát, az akkumulátor állapotát, valamint részletes térképet biztosítanak a motorosok utazásairól a MyRide-on keresztül.
• A frissíthető rendszerszoftver a Tech-Air® alkalmazáson keresztül érhető el
• A hátoldalon található integrált hátvédő zseb további passzív gerincvédelemnek ad lehetőséget.
• A Tech-Air® 3 ütközésérzékelő algoritmust használ, amely a mesterséges intelligencia segítségével pontosan figyeli, mikor kell működésbe hozni a légzsákot ütközés esetén, így a légzsák aktív védelmet nyújt utcai vezetési forgatókönyvek és különféle vezetési körülmények között, még megálláskor is.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2022-ben!​