TechAir5

Termék leírása:

Az Alpinestars 1963-as alapítása óta újra definiálta a motorosok védelmét, amikor megjelent az első Tech-Air® légzsákrendszer. Az első, amely nem kapcsolódott mechanikusan a motorkerékpárhoz, hanem önállóan, elektronika segítségével szabályozza az aktiválást. Ugyanezzel a technológiával működik a Tech-Air® család újabb tagja, a Tech-Air® 5, amely elődjeitől eltérően univerzális, azaz bármilyen textil-, és bőrkabát alá felvehető, amennyiben van a kabátban 4cm-nyi szabad hely. Továbbá, hordható Tech-Air® előkészített kabáttal, bőrruhával, amely a rugalmas zónák miatt biztosítja a megfelelő tágulást a légzsák számára.

A Tech-Air® 5 egyedülálló felsőtestvédelmet nyújt, amely biztonságban tartja a motorosokat azáltal, hogy védi a motoros vállát, mellkasát, bordáit és a teljes hátát (utóbbit passzív gerincvédelemmel is). A vállvédelem kritikus jelentőségű mind közúti, mind pályamotorozásnál, hatékonyan és eredményesen minimalizálva annak kockázatát, hogy a versenyző váll- és kulcscsont sérüléseket szenvedjen. Az Alpinestars Tech- Air® 5 biztosítja a lehető legátfogóbb védelmet a jelenleg elérhető légzsákok között.

A Tech-Air® 5 mellény aktív elektronikus rendszerrel működik, amely hat integrált érzékelővel (3 giroszkóp és 3 gyorsulásmérő) rendelkezik, és egy ütközési algoritmussal, amely az AI-t arra használja, hogy pontosan meghatározza, mikor kell a légzsáknak aktiválódnia egy esésnél. A világ vezető MotoGP versenyzőinek és az Alpinestars ügyfeleinek több mint 50%-ával végzett kutatás során több millió kilométernyi és több ezer balesetből származó adatot elemeztek az intelligens ütközés-felderítő algoritmus folyamatos fejlesztése érdekében. A baleseti helyzet azonosítása után felfújódik a légzsák, térfogatától függően 20-40 ms alatt, amely páratlan védelmet nyújt a versenyzőnek további 5 mp-en keresztül, majd lassan visszaáll eredeti formájára. A gázzal teli légzsák akár 95% -kal csökkenti az ütésenergiát egy passzív védőhöz képest. A Tech-Air® 5 légzsák-rendszer ugyanazt a védelmet nyújtja, mint a 18 gerincvédő (2).

A rendszer használata rendkívül egyszerű, csak húzza fel a mellényt és csukja be a mágneses fedelet, és máris készen áll a motorozásra. A LED-kijelző jelzi a légzsák működési állapotát, az integrált, lítium-ion akkumulátor egy teljes töltéssel 30 óra vezetési időt biztosít. A rendszer mágneses mikro-USB töltővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors, egyszerű és kényelmes újra töltést.

A Tech-Air® 5 rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal és a hozzá tartozó Tech-Air® App-pal, amely a telefonon megjeleníti a rendszer működési állapotát, az akkumulátor állapotát és a menet részletes elemzését; a rendszer firmware-je is közvetlenül az alkalmazáson keresztül frissíthető.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!