TMAX

Termék leírása:

TMAX

Bármerre is jársz a TMAX-szal, a 7 hüvelykes, színes TFT-kijelzőn keresztül mindig kapcsolatban maradhatsz a számodra fontos dolgokkal, hiszen hozzáférsz többek között az okostelefonodon levő zenékhez, időjárás előrejelzéshez, hívásokhoz** és értesítéseket is – a teljes térképes Garmin navigáció* pedig minden utazást még élvezetesebbé tesz. A Smart Key kulcsnélküli rendszer könnyebbé teszi a mindennapi használatot – az új, 5 irányú joystick és az átdolgozott vezérlőkapcsolók pedig egyszerűbbé teszik a kezelést.

(*A teljes térképes Garmin navigáció előfizetési szolgáltatási szerződéshez kötött, és nem minden országban érhető el. Egyes navigációs funkciók nem minden országban érhetőek el, kérjük, a szolgáltatás elérhetőségét ellenőrizd a Garminnál.
** A TMAX-hoz csatlakoztatott, Bluetooth fejhallgató szükséges. A fejhallgató nem a motorkerékpár tartozéka.)

Az új, kompakt és sportos külsővel, és radikálisan új fejidommal rendelkező TMAX a Yamaha eddigi legdinamikusabb és legkifinomultabb sportrobogója. Az új, aerodinamikus első idomok és a keskenyebb, projektoros ikerfényszórók szupersportos megjelenést kölcsönöznek a csúcstechnológiás robogónak – az átdolgozott ergonómia pedig a legkényelmesebb közlekedési eszközzé teszi. Az erőteljes, 560 köbcentiméter lökettérfogatú, 35 kW-os EURO5 erőforrásnak és a rendkívül simán működő CVT sebességváltónak köszönhetően a TMAX a motorkerékpár-szintű teljesítményt ötvözi a robogókra jellemző kényelemmel.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!