X803 Ultra Carbon RS

Termék leírása:

Az X-803 RS Ultra Carbon az X-lite új full face versenysisakja, Racetrack Setup-pal tuningolva: ez magában foglal egy sötétzöld plexit a dobozban és a RAS-t, Racetrack Aerodynamic Spoiler, egy átlátszó, hátsó légterelőt, amivel még inkább a versenypályán érezheted magad. A magas karbontartalom miatt mérete és súlya is kompakt, valamint a Racing Air Flow szellőzésnek és a Carbon Fitting Experience-nek köszönhetően az X-803 RS Ultra Carbonnal minden motoros a maximumot nyújtja majd az aszfalton.

Technikai jellemzők:

– Karonbszálas héjszerkezet
– 3 héjméret
– Ultraszéles plexi a szélesebb látómezőért
– Double-Action pleximechanika a zárhatóság érdekében
– Mosható és kivehető nyakpárna
– Mosható és kivehető bélés
– Elérhető méretek: XXS-XXL
– RAF Ventillation System – A Racing Air Flow Szellőzőrendszer egy felső, elülső légbeömlőből, az állvédőn lévő nyílásból épül fel, amik biztosítják a megfelelő légáramlást hűvösen tartva a fejet. Az oldalsó és hátsó kiömlők kivezetik az elhasznált, meleg levegőt a sisakból.
– NERS – A Nolan Emergency Release System lehetővé teszi, hogy a vészhelyzet esetén az arcpárnák könnyen eltávolíthatók a még fejen lévő bukósisakból a piros szalagok meghúzásával.
– Carbon Fitting Racing Experience – A bélés aktív karbon és hálós kialakításának köszönhetően hűvösen és szárazon tartja a fejet. A belső bélés és arcpárnák antibakteriálisak, egyszerűen kivehetők és moshatók.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2022-ben!​