XMAX 300 Tech MAX

Termék leírása:

KÖVESD A MAX -OT

XMAX 300 TECH MAX

Az XMAX sportrobogók a város meghódítására készültek. A dinamikus karosszériával készült és okostelefonos csatlakozást biztosító, színes TFT-műszerekkel, valamint Garmin navigációval és teljes információs és szórakoztató rendszerrel felszerelt XMAX 300 Tech MAX többet kínál, mint eddig bármikor!

Technikai jellemzők:

A csúcstechnológiás, 4,2 hüvelykes, színes TFT-műszerekkel felszerelt, többtémás infotainment képernyővel ellátott prémium sportrobogóhoz okostelefon is csatlakoztatható. Egyszerű az üzenetek és e-mailek fogadása, a zeneválasztás és még sok minden más. Az autópályán való stresszmentes ingázás és a hétvégi utazások nyugodt lebonyolítása érdekében az XMAX 300 Tech MAX Garmin navigációs rendszert kapott.

,A dinamikus, szögletes karosszériakialakítás az X alakú első világítással még radikálisabb és markánsabb megjelenést kölcsönöz az XMAX 300 Tech MAX-nak, míg a 3D bumeráng oldalborításokról pedig csak úgy sugárzik a tiszta MAX DNS. A motor speciális színeket, exkluzív alumínium lábtartókat kapott; a karosszériaelemek különleges bevonata és a bőrhatású üléshuzat pedig kifejezetten intelligens megoldás.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 16. - 20. között zárva tart!

Augusztus 21-én a megszokottak szerint nyitunk.

Köszönettel:
Top Motor Tatabánya

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2024-ben!