XSR125

Termék leírása:

A divatos új XSR125 mindent megtesz, hogy gyorsabban odaérj. Kortalan megjelenése és figyelemfelkeltő színei mindenhol vonzzák a tekintetet. Az erőteljes, 125 köbcentis, 11 kW-os motor agilitása és kezelhetősége minden utat – akár munkahelyre, akár az egyetemre – sokkal szórakoztatóbbá tesz, mint ha tömegközlekedéssel utazna.

Technikai jellemzők:

A szabadság szellemével születni

A Yamaha Sport Heritage termékcsaládjának legújabb motorkerékpárja prémium tulajdonságokkal rendelkezik, többek között LED-lámpákat és teljes LCD-műszerparkot kapott, a nagyobb motorral szerelt XSR700 és XSR900 típusokhoz hasonlóan; a könnyű Deltabox váz és az USD első villák pedig magabiztossá és kényelmessé teszik a motorozást.

Az új XSR125 teljes egésze a Yamaha stílusos és egyedi Faster Sons vonalához tartozásról szól; a Faster Sons az egyéniségedhez illő teljes ruházati és kiegészítő csomagot is tartalmaz. Biztos módszert tud a szórakozásra és szabadság átérzésére, és kész arra, hogy ami csak történik körülötte, az teérted legyen. * A vonatkozó helyi törvények korlátozásokat és megkötéseket fogalmazhatnak meg az egyes országokban

Szeretnéd kipróbálni a Kawasaki legújabb modelljeit?

Szeretnéd kipróbálni a Yamaha legújabb modelljeit?

Tesztvezetésre csak március és augusztus között van lehetőség!